1. Login

For at komme igang skal du logge ind som webmaster på 'Kontrolpanelet' ('Dashboard'), dette gør du ved at tilføje /dashboard til hjemmesidens URL'en, f.eks.:

https://navn-paa-forening.dk/dashboard

2. Navn og Attributter

Kontrolpanel -> System & Indstillinger -> Grundlæggende -> Navn og Attrinutter

Tilføj /dashboard/system/basics/name til hjemmesidens URL'en, f.eks.:

https://navn-paa-forening.dk/dashboard/ ... asics/name

Her kan du indtaste:

Navn_og_attributter.png (42.94 KiB) Vist 15246 gange

3. Sociale Links

Kontrolpanel -> System & Indstillinger -> Grundlæggende -> Sociale Links

Tilføj /dashboard/system/basics/social til hjemmesidens URL'en, f.eks.:

https://navn-paa-forening.dk/dashboard/ ... ics/social

Her kan du indsætte links til de sociale medier hvor foreninger er repræsenteret (Facebook, Instagram m.fl.).