Sådan fungerer redigeringsbjælken

redigeringsbjælke.png (5.12 KiB) Vist 7045 gange

Redigerings Tilstand

Rediger noget på denne side ved at klikke på ikonet blyant.

Indstillinger

Ændre det generelle udseende og muligheder som SEO og tilladelser. Slet side eller rulle versioner tilbage herfra også.

Tilføj Indhold

Placer en ny blok på siden. Kopier én ved hjælp af udklipsholderen, eller prøv en genanvendelig stack.

Intelligent Søgning

Hvis du føler dig tabt? Prøv at søge her. Du kan finde alt fra sider på hjemmesiden til indstillinger og how-to dokumentation.

Tilføj Side

Tilføj en ny side på din hjemmeside, eller hoppe hurtigt rundt i sitemap.

Kontrolpanel

Alt, hvad der ikke er specifikke for denne side sker her. Administrer brugere, filer, rapportering af data og indstillinger for hele hjemmesiden.