Sådan opsætter du Concrete5 til at udsende mails fra oprettet mailadresse:

Fremgangsmåde:

Login som webmaster og vælg 'System & indstillinger' -> 'E.mail' -> 'SMTP Metode'.

Her vælger du 'Ekstern SMTP server' metoden, og indtaster 'Brugernavn' og 'Kodeord' på den bruger i iRedMail i ønsker at mails skal sendes fra i jeres hjemmeside/Concrete5.

'Post server', 'Kryptering' og 'Port' skal forblive som de er. (mail.srv114.wexohosting.com, TLS, 587).

SMTP_indstillinger.png (91.01 KiB) Vist 12787 gange