Viderestilling af mails skal konfigureres af foreningens webmaster, som har adgang til iRedMail.

Sådan opretter du videresendelse af mail i Iredmail:

Fremgangsmåde:

Login i iRedMail og vælg menu punktet 'Domæner og konti'. Her vælges det domæne bruger der skal have viderestillet mails er tilknyttet. Klik punktet 'Brugere':

Brugere.png (54.7 KiB) Vist 10628 gange

Tryk 'tandhjulet ud for den bruger du vil redigere:

Rediger_bruger.png (36.91 KiB) Vist 10628 gange

Under brugeren vælges punktet 'Videresend' og du kan nu indtaste den/de mailadresse(r) du ønsker:

videresend.png (65.99 KiB) Vist 10628 gange

Hvis der ikke er kryds i 'Gem en kopi i postkassen' slettes beskeder fra denne mailboks når de er videresendt til de indtastede mailadresser.