Åbn linket til iRedMail i din browser.
(Hvis ikke du har modtager en mail med loginoplysninger til iRedMail, så kontakt (djf@wexo.dk)

Fremgangsmåde:
I iRedMail Admin panel trykker du på '+tilføj' menu punktet og vælger 'Bruger'.

Dette åbner en 'Tilføj mail bruger' side, og her indtaster du ønsket emailadresse og adgangskode for den nye bruger/mailbox. Du kan med fordel vælge at bruge den foreslåede adgangskode ved at klikke 'Bruge denne adgangskode' ude i højre side.
Tryk den grønne 'Tilføj' knap i bunden og den nye mailbox/mail konto er nu oprettet, og der kan logge ind i RoundcubeMail med denne.