I denne vejledning kan du se, hvordan I bestiller og kommer i gang med en foreningshjemmeside fra Wexo.Sådan bestiller I en foreningshjemmeside

Når I har besluttet jer for at gøre brug af Danmarks Jægerforbunds tilbud om gratis foreningshjemmeside, skal I gå ind og udfylde formularen, som I finder på DJ's Medlemsnet.

Obligatoriske oplysninger

Når I bestiller en foreningshjemmeside skal vi bruge følgende oplysninger:

 • Navn og foreningsnummer
  Disse oplysninger bruges til at verificere, at I er en forening under Danmarks Jægerforbund. Foreningsnummeret kan findes her: https://www.jaegerforbundet.dk/om-dj/kontakt/#jagtforeninger
 • E-mail
  Denne mailadresse bruger vi til kommunikation om løsningen. Hvis I bruger webmasterens personlige mailadresse, skal I huske at give os besked, hvis den skal skiftes.
 • Domæne
  I kan enten vælge at benytte en eksisterende internetadresse (også kaldet domæne), eller I kan vælge at ønske en ny.
 • Formandens oplysninger
  Kontaktoplysninger op formanden bruges til at registrere domænet, så regningen for dette bliver sendt til foreningen.

Ventetid

Ved oprettelse af en ny foreningsside kan der være op til 2 ugers ventetid, da alle henvendelser skal behandles manuelt. Når siden er oprettet, modtager I en e-mail med information om, hvordan I kommer i gang.


Info om midlertidig hjemmeside

Efter modtagelse af jeres bestilling, går Wexo i gang med at oprette et midlertidigt domæne, så I kan sætte jeres hjemmeside op uden at give offentligheden adgang før den er færdig.

Når den midlertidige hjemmeside er sat op, modtager I loginoplysninger samt links på mail. Mailen indeholder også link til vejledninger samt info om klarmelding af siden.


Rediger indhold

Når du skal i gang med at redigere sidens indhold, kan du bruge vejledningen her: Kom i gang med at redigere hjemmesiden