Indberetning af delegerede til kredsmødet sker hvert år forud for afholdelse af kredsmøderne. Det sker typisk lige efter nytår, og der bliver sendt et JægerNyt ud med information om deadlines når tid er. Værktøjet til indberetning finder I på Jægerweb under Kredsmøde -> Indberet delegerede.

Vælg adgang

Før du kan indberette delegerede, skal du starte med at vælge den ønskede forening i rullemenuen før du går ind i værktøjskassen.

Når du har gjort det, skal du vente på at siden genindlæser, så dit valg er registreret. Herefter finder du værktøjet til indberetning af delegerede under menupunktet Værktøjskassen i kategorien Kredsmøde.

Indberet delegerede

Når du er gået ind på menupunktet til indberetning af delegerede, vil du se to lister. Den første viser dem, du kan vælge som delegeret, og den anden viser eventuelt valgte delegerede. Derudover viser begge lister antallet af mulige delegerede jf. vedtægterne.

Tilføj og fjern delegerede

For at tilføje en delegeret til listen med valgte medlemmer, skal du søge medlemmet frem (1) og trykke på "Føj til liste" (2). Når du har trykket her, vil medlemmet fremgå af boksen Bekræft delegerede. Hvis du ønsker at fjerne en delegeret fra listen, skal du trykke på "Fjern fra liste" (3).

Når du har tilføjet de ønskede delegerede til listen, sender du dit valg ind ved at trykke på "Gem delegerede". Det er muligt at tilføje og fjerne delegerede indtil den deadline, som er sat i din kreds.