Som jagttegnsaspirant kan du få adgang til systemet på to måder; som aspirant ved en underviser der benytter systemet eller som løsgænger. Funktionerne varierer en lille smule afhængigt af din adgang. Hvis du vil se, hvordan du får adgang som løsgænger, skal du klikke her.


Adgang gennem underviser

Hvis du er aspirant hos en jagttegnskursuslærer som benytter Jagtprøven.dk i sin undervisning, skal du vente på at din underviser sender dig en e-mail med et link til oprettelse på dit undervisningshold.

På oprettelsessiden udfylder du oplysningerne og vælger om du vil modtage nyhedsbrevet Nyt fra Danmarks Jægerforbund. Feltet til jagtforening er forudfyldt med navnet på en jagtforening som din underviser anbefaler. Ønsker du medlemskab af en anden lokalforening skal du blot vælge en anden.

Til sidst skal du acceptere DJ's medlemsbetingelser og privatlivspolitik, inden du trykker på "Opret profil".

OBS! Når du har oprettet din profil, kan der gå lidt tid før du får adgang til siden. Dette skyldes, at Medlemsservice gennemgår alle oprettelser for at undgå dubletter og fejloprettelser.


Hvis du allerede er medlem

Hvis du allerede er medlem af Danmarks Jægerforbund, eller du har oprettet dig som løsgænger og modtaget loginoplysninger, skal du stadig klikke på linket i invitationsmailen for at gå til oprettelsessiden. I stedet for at udfylde feltet med e-mailadresse, skal du trykke på knappen "Allerede medlem? log ind her" for at logge på med dit medlemslogin.

Når du er logget ind, bedes du tjekke at oplysningerne er korrekte, før trykker på "Opret profil" i bunden af siden. Vær opmærksom på at der igen kan gå lidt tid før ændringen er registreret i vores medlemssystem.