Som jagttegnsaspirant kan du få adgang til systemet på to måder; som aspirant ved en underviser der benytter systemet eller som løsgænger. Funktionerne varierer en lille smule afhængigt af din adgang. Hvis du vil se, hvordan du får adgang gennem din underviser, skal du klikke her.

Adgang som løsgænger

Selvom din underviser ikke benytter sig af jagtprøven.dk, kan du stadig få adgang til systemet, dog med begrænsede funktioner. De tilgængelige funktioner for løsgængere er:

• Muligheden for at teste sig selv med både tilfældigt genererede og egne jagtprøver
  • Oversigt over egen udvikling med detaljeret statistik
  • Kontakt til andre ligesindede gennem forummet for nyjægere

Hvis du ønsker at oprette dig som løsgænger, skal du gå til forsiden af jagtprøven.dk og vælge "Tilmeld", hvorefter du sendes videre til tilmeldingssiden.

På tilmeldingssiden udfylder du formularen med dine oplysninger og vælger om du vil modtage nyhedsbrevet Nyt fra Danmarks Jægerforbund.

Til sidst skal du acceptere DJ's medlemsbetingelser og privatlivspolitik, inden du trykker på "Opret profil".

OBS! Når du har oprettet din profil, kan der gå lidt tid før du får adgang til siden. Dette skyldes, at Medlemsservice gennemgår alle oprettelser for at undgå dubletter og fejloprettelser.

Skift fra løsgænger til hold

Hvis din underviser alligevel benytter sig at jagtprøven.dk i sin undervisning, kan du finde en guide til at skifte fra løsgænger til hold her.