Hvis du som en del af undervisningen vil teste dine aspiranters viden, kan du oprette en test til holdet. Det gøres enten på holdsiden eller under menupunktet "Holdets tests".

Ved tryk på "Opret test"/"Ny test" bliver du sendt til siden, hvor du kan oprette testen. Her udfylder du testens navn og antal spørgsmål, før du vælger hvilke kategorier, testen skal inkludere.

Til sidst trykker du på "Opret test", hvilket frembringer boksen herunder. Her kan du vælge at skrive en besked til dine aspiranter eller blot beholde den prædefinerede. Når du trykker "Opret og send test" sender platformen en e-mail til aspiranterne på holdet med din besked og et link til testen.

Holdets tests

Når du har oprettet minimum én test til et hold, kan du, udover "Ny test", se knapperne "Kopier", "Send igen" og "Slet".

Kopier

På siden "Holdets tests" finder du også muligheden for at udvide en test med flere spørgsmål. Når du trykker på knappen "Kopier" åbnes siden med spørgsmålskategorier. Når du vælger "Kopier", kopierer du dine valg af kategorier til en ny prøve og kan nu tilføje flere kategorier.

Send igen

Hvis du mener at dine aspiranter ville have godt af en repetition indenfor et emne, kan du vælge at gensende en eller flere tests. Markér den test du ønsker at sende ved at trykke på den og derefter trykke på "Send Igen". Når du har trykket er testen sendt og du burde kunne se den på listen over tests du har sendt til dine aspiranter.

Slet

Med knappen slet kan du slette en test, fra din og aspiranternes liste over tests de har modtaget fra dig. Markér den test du ønsker at slette ved at trykke på den. Når du trykker på slet vil du blive spurgt om du er sikker på at du ønsker at slette den valgte. Kontrollér at det er den rigtige test du er ved at slette og tryk på slet.