Når du har fået dine aspiranter ind på platformen, og undervisningen går i gang, har du med platformen mulighed for at holde styr på deres rejse mod jagtprøven. Til det kan du blandt andet benytte muligheden for at føre protokol.

Protokollen kan findes sammen med både deltagerlisten og lektionsplanen. Funktionerne afhænger dog af hvilken side du tilgår protokollen fra.

Før protokol

Hvis du ønsker at bruge protokollen til at holde styr på, om dine aspiranter har været til stede til lektionerne, finder du denne mulighed sammen med lektionsplanen.

Et tryk på enten "Før protokol" i toppen eller ikonet i første kolonne åbner nedenstående formular, hvor du har mulighed for at føre protokol for hver lektion. I toppen af protokollen kan du vælge, hvilken dato du ønsker at føre protokol for.

Her skal du fjerne krydset fra elever som ikke er til stede i undervisningen og trykke på "Ok", hvorefter siden genindlæses med en pop-up som bekræfter at protokollen er gemt.

Ret protokol

Hvis du har lavet fejl i en protokol er det muligt at rette den. Det kan du gøre ved enten at trykke på "Før protokol" i toppen eller på fluebenet i første kolonne. Når du gør det, åbner samme pop-up som da du førte protokollen. Denne gang er den dog forhåndsudfyldt med dine tidligere afkrydsninger.

Nu kan du blot rette de elever som du ønsker, og trykke på "Ok".

Se protokol

Hvis du ønsker at se protokollen kan dette både gøres fra deltagerlisten og lektionsplanen. Du trykker blot på "Se protokoller", hvorefter nedenstående liste kommer frem. Listen er sorteret alfabetisk på navn.

Total

Aspirantens fremmøde til alle lektioner.

Obligatoriske

Aspirantens fremmøde til de obligatoriske lektioner.

Klar til jagtprøven

Hvis aspiranten har deltaget i alle obligatoriske lektioner vises et flueben i denne kolonne.