Som forening, jægerråd eller kreds i Danmarks Jægerforbund har I mulighed for at sende mail og SMS til medlemmer og tillidsfolk. Funktionerne gør brug af de indstillinger som findes under Mail & SMS -> Indstillinger.

Vælg adgang

Starte med at vælge den ønskede adgang (jagtforening/jægerråd/kreds) i rullemenuen før du går ind i værktøjskassen.

Når du har gjort det, skal du vente på at siden genindlæser, så dit valg er registreret. Herefter finder du indstillinger for mail og SMS under menupunktet Værktøjskassen i kategorien Mail & SMS.

Standardindstillinger for mail og SMS

I menupunktet "Indstillinger", kan du se to kasser. I den første kan du redigere mail- og SMS-indstillingerne og i den anden kan du læse og acceptere betingelserne for udsendelse af mail og SMS.

Indstillinger

Her kan du redigere standardindstillingerne for udsendelse af mail og SMS. Disse vil være forhåndsindlæst når du opretter en ny mail eller SMS, men du har mulighed for at redigere dem fra gang til gang. Indstillingerne er:

• Afsender (e-mail): Her kan du indtaste afsendernavnet som du gerne vil have det vist hos modtageren. Du skal ikke indtaste en mailadresse, da alle mails bliver sendt fra noreply@jaegerne.dk.
  • Reply-to (e-mail): Her kan du indtaste en mailadresse som svar på mailen skal gå til.
  • Footertekst (e-mail): Her kan du indtaste en tekst som bliver vist i bunden af udsendte mails. Det kan f.eks. være foreningens navn, kontaktoplysninger eller adresse.
  • Afsender (SMS): Her kan du indtaste afsendernavnet som du gerne vil have det vist hos modtageren. Navnet må maks. være 11 tegn langt.

Betingelser for udsendelse af e-mail og SMS

Du skal acceptere betingelserne for udsendelse af e-mail og SMS, før du kan benytte funktionerne. På siden med indstillinger kan du se hvornår du har accepteret betingelserne og hvornår de sidst er opdateret.