Jagtforeningens bestyrelse har sin egen side på Jægerweb med funktioner som kan bruges i bestyrelsesarbejdet. Du kan se en forklaring af sidens funktioner og informationer i denne artikel.

På nuværende tidspunkt er bestyrelsessiden kun tilgængelig for jagtforeningens formand, kasserer og sekretær. Det er dog planen at andre bestyrelsesmedlemmer også skal have adgang på sigt.


1. Om foreningen

 Her kan I se de basale oplysninger om foreningen, som står i DJ's medlemssystem.


2. Dokumenter

Dette er foreningens dokumentarkiv, hvor I kan uploade dokumenter som skal deles med jagtforeningens bestyrelse. De uploadede dokumenter vil kun være tilgængelige for bestyrelsen.


3. Forum

Forummet er bestyrelsens interne rum, hvor I kan holde dialogen om større eller mindre emner kørende mellem bestyrelsesmøderne.


4. Foreningsinfo

Her kan I angive foreningens lokation og aktivitetstilbud, skrive en kort beskrivelse og uploade et logo. Disse ting vil på sigt blive en del af foreningsoversigten på jaegerforbundet.dk.

De indtastede informationer bliver i øjeblikket ikke vist nogle steder, men I må stadig gerne holde dem opdateret. Forslag til aktiviteter kan sendes til webmaster@jaegerne.dk.


5. Bestyrelse

Oversigt over de bestyrelsesmedlemmer som er registreret i DJ's medlemssystem.

I øjeblikket er det kun formand, kasserer og sekretær, som bliver vist. Men på sigt er det meningen at foreningen selv kan oprette resten af bestyrelsen. Formand, kasserer og sekretær kan dog kun ændres af Medlemsservice.


6. JægerNyt

Oversigt over de seneste 5 JægerNyt. Tryk på teksten for at åbne nyhedsmailen.